Klik hier voor de mobiele versie
02 sep
Turnhout Tigers

Turnhout legt Deniz Mollen vast

Turnhout Tigers heeft de 22-jarige Nederlandse international Deniz Mollen vastgelegd. Doelman Mollen won vorig jaar nog de dubbel met Tilburg Trappers.

 lees verder...

Turnhout legt Deniz Mollen vast
Canadien Sport

02 sep
Nijmegen Devils

Jake Brenk bereikt de NHL

Voormalig Nijmegen en Geleen-aanvaller Jake Brenk heeft de NHL-bereikt. De voormalige speler is toegevoegd aan het scheidsrechterskorps in de beste ijshockeyliga ter wereld.

 lees verder...


02 sep
HYS Den Haag

Marcel Kars tekent bij Den Haag

Den Haag heeft de selectie uitgebreid met de 38-jarige aanvaller Marcel Kars. De Nederlandse Canadees stond vorig seizoen nog bij Heerenveen onder contract.

 lees verder...


01 sep
GIJS Groningen

Groningen trekt zich terug

Enkele dagen na de bekendmaking dat alle deelnemers aan de BeNeLiga zich hadden ingeschreven, haakt de eerste club alweer af. Groningen trekt zich terug. Mogelijk gaat hierdoor de competitieopzet op de schop.

 lees verder...


01 sep
Turnhout Tigers

Nick Verschuren naar Turnhout

Aanvaller Nick Verschuren maakt de overstap van Eindhoven naar Turnhout, zo meldt Kemphanenfan. Verschuren speelde afgezien van uitstapjes naar Geleen en naar Zweden zijn hele loopbaan bij Kemphanen. Voor Turnhout betekent de komst van Verschuren een opsteker nadat een aantal aangekondigde spelers de club de laatste weken verlieten.


31 aug
Overig nieuws

Leermakers vast in de DEL

Linesman Joep Leermakers fluit komend seizoen vast op het hoogste niveau in Duitsland. Hij blijft daarnaast ook betrokken bij wedstrijden in Nederland.

 lees verder...


31 aug
Amstel Tijgers

Oosterveld en Kathan terug bij Tijgers

Amstel Tijgers heeft de selectie voor het seizoen in de BeNeLiga uitgebreid met Joey Oosterveld en Tobias Kathan. Daarnaast stapt ook de jonge verdediger Stef Overweg over naar de club uit de hoofdstad.

 lees verder...


31 aug
Tilburg Trappers (Oberliga)

Trappers wil snel twee imports erbij

Tilburg Trappers wil zo snel mogelijk twee importspelers toevoegen aan de selectie. De prioriteit ligt daarbij in ieder geval bij een scorende aanvaller.

 lees verder...


30 aug
Amstel Tijgers

BeNeLiga: alle teams ingeschreven

De organisatie achter de nieuwe BeNeLiga heeft deze week van alle beoogde deelnemers aan de nieuwe grensoverschrijdende competitie de bevestiging gekregen dat deze ook daadwerkelijk mee doen. Dit betekent in Nederland de definitieve terugkeer van enkele oude bekenden op het hoogste niveau.

 lees verder...


29 aug
Eindhoven Kemphanen

Kemphanen vult keepersposities

Eindhoven gaat het nieuwe seizoen in met de goalies Junior van den Hout en Mitchel Hamers. Zij nemen de plaatsen in van twee eerder aangekondigde goalies.

 lees verder...


28 aug
Buitenlands nieuws

Daniel Sprong tekent voor drie jaar

De in Nederland geboren aanvaller Daniel Sprong heeft een driejarig contract getekend bij de Pittsburgh Penguins. Vanaf tien september neemt hij deel aan het zogenoemde rookie-camp van de ploeg uit de NHL.

 lees verder...


28 aug
Nederlands Team

Oranje begint aan de voorbereiding

Bondscoach Chris Eimers begint komende zondag in Eindhoven met zijn team aan de voorbereiding op het nieuwe internationale seizoen. Volgend weekeinde zijn er de eerste twee oefenwedstrijden.

 lees verder...


28 aug
Amstel Tijgers

Amsterdam alsnog in bekercompetitie

Amstel Tijgers neemt komend seizoen alsnog deel aan de bekercompetitie. Deze wordt los van de reguliere competitie georganiseerd.

 lees verder...


28 aug
Nederlands Team

Deense loopbaan Dalhuisen begonnen

Mike Dalhuisen heeft de afgelopen anderhalve week zijn eerste wedstrijden in het shirt van Esjberg gespeeld. De Nederlandse international debuteerde in de oefenwedstrijd tegen Odense met een assist.

 lees verder...


28 aug
Zoetermeer Panthers

Van Rijswijk: puur prive-omstandigheden

Het besluit van Michael van Rijswijk om alsnog in Zoetermeer te blijven spelen is volgens de verdediger puur een beslissing die hij heeft moeten maken op basis van privé-omstandigheden. 'Ik baal enorm dat het zo gelopen is en vind het heel erg voor iedereen bij Den Haag.'

 lees verder...


28 aug
Geleen Eaters

Eaters trekt Brad Westerman aan

Geleen Eaters breidt de selectie uit met de 36-jarige Canadese aanvaller Brad Westerman. De forward speelde een aantal jaar in de Belgische competitie en geldt zodanig niet als import in de BeNeLiga.

 lees verder...> meer nieuws

 Ron Berteling Schaal

Stand


Finale TussenstandGame 1Game 2Stand
Friesland0
Tilburg0

 

Uitslagen & programma


 

Topscorers


 Oberliga Nord (de)

Stand


#TeamGMSWOTWOTVVPntGV-GT
1Pr. Berlin0000000-0
2Harzen0000000-0
3Timmendorf0000000-0
4Wedemark0000000-0
5Essen0000000-0
6FASS Berlin0000000-0
7Duisburg0000000-0
8Hamburg SV0000000-0
9Hannover Ind0000000-0
10Herne0000000-0
11Leipzig0000000-0
12Halle0000000-0
13Rostock0000000-0
14Tilburg0000000-0
15Erfurt0000000-0
16Hamburg Cro0000000-0
17Neuwied0000000-0

 

Uitslagen


 Social media

Twitter


 

Facebook


 

IJshockeyforum.com


Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

Schaatswinkel.be

Czech International Hockey Camp

Winner Sport Equipment

Okanagan Hockey School Europe GmbH