Klik hier voor de mobiele versie
  • Teams:
  • Eindhoven
  • Geleen
  • Friesland
  • Herentals
  • Tilburg

Canadien Sport

IJshockey.com > Nieuwsoverzicht > Eindhoven Kemphanen > Kemphanen trekt Wurm aan

Kemphanen trekt Wurm aan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Hyves Deel op NuJIJ E-mail een vriend

Kemphanen trekt Wurm aanEindhoven Kemphanen heeft zich versterkt met Ronald Wurm. De international komt over van het uit de competitie gestapte Zoetermeer Panthers.

Eindhoven Kemphanen maakt daarmee gebruik van de langere termijn voor nationale transfers voor spelers van Zoetermeer Panthers. Voor de eredivisie sloot de spelersmarkt op 1 december, maar de ijshockeybond verlengde deze voor spelers van Panthers tot 10 december. Clubs kunnen nog tot half januari één import inruilen.

Kemphanen is voor Wurm de derde club dit seizoen. De aanvaller stapte korte tijd voor het verdwijnen van Panthers over vanuit Den Haag. Aangezien de wedstrijden van Zoetermeer in de North Sea Cup uit de uitslagen zijn geschrapt, speelde Wurm geen officiële wedstrijden voor de club. 

Voor Den Haag speelde hij vijftien wedstrijden in de beker en de North Sea Cup waarin hij in totaal een goal en acht assists won. Afgelopen jaar won Wurm de Frans Henrichs Trofee als meest waardevolle Nederlandse speler in de competitie. Wurm tekende bij Eindhoven een contract tot het einde van het volgende seizoen.

Eerder vonden Wesley Hendriks, Marcel Bruinsma en Marcel Kars al onderdak bij nieuwe clubs. In Nijmegen wordt door supporters geld ingezameld om de komst van ex-Devil Adam Gebara mogelijk te maken.


Geplaatst door Joep Meijsen op dinsdag 7 december 2010. Facebook Google+

Reageer op dit artikel