Klik hier voor de mobiele versie
Beneliga: Oberliga:

Nijmegen blijft op hoogste niveau

Nijmegen blijft op hoogste niveauNijmegen Devils speelt het komende seizoen in de eredivisie. Hoewel het benodigde budget nog niet helemaal binnen is, wordt toch verdergespeeld op het hoogste niveau.

Dat meldt de website van Nijmegen. De afgelopen periode is in Nijmegen hard gewerkt om dit voorelkaar te boksen. De club kan nu onder leiding van coach Danny Cuomo beginnen met het samenstellen van de selectie. Voordat er extra dekking beschikbaar is, zal Nijmegen nog geen buitenlandse spelers vastleggen.

Het verhaal over het komende seizoen is donderdagavond aan de Nederlandse spelers verteld die afgelopen jaar bij Nijmegen actief waren. Daarnaast zal de club op zoek gaan naar talentvolle spelers van buiten de Keizerstad. De club wil de komende jaren gaan werken aan structurele opbouw van een solide organisatie, waarmee een einde moet komen aan de regelmatig terugkerende financiële perikelen.

'De jongens gaan dit jaar bij Nijmegen niet spelen voor het geld, maar om beter te worden', zegt Cuomo in De Gelderlander. De maatregelen zijn volgens hem echter noodzakelijk. 'Het moet een keer afgelopen zijn met die faillissementen. Op den duur zullen alle clubs dit meemaken. Wij zijn het eerste team dat dit aandurft.'

Delen op social media: 


Geplaatst door Joep Meijsen op vrijdag 17 juni 2011.  

Reageer op dit artikel

Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

YouSkate.be

Winner Sport Equipment

Rono Sport