Klik hier voor de mobiele versie
Beneliga: Oberliga:

Eindhoven dwingt derde duel af

Eindhoven dwingt derde duel afEindhoven Kemphanen heeft de tweede wedstrijd in de halve finale tegen Hijs Den Haag gewonnen. Eindhoven profiteerde optimaal van een zwak Den Haag en won met 4-2.

sex with mom stories ohiovalleyrestoration.com maami sex stories
kaltens sex stories blog.icuracao.net lesbian sex stories
bollywood sex stories only open adult x men stories
online coupons for walgreens ps.portalavis.net walgreens store coupons

Het was wederom geen spektakelstuk. In de eerste wedstrijd van deze serie was Den Haag veel te sterk. Vanavond in Eindhoven bakte de ploeg van Alexander Selivanov er helemaal niets van. Eindhoven hoefde niet eens groots te spelen om de winst te grijpen.

De eerste periode begon nog redelijk voor Den Haag. De bezoekers kregen de grootste kans na slordig puckverlies van Mario Mjelleli. Er volgde een fraaie Haagse combinatie, één van de weinige van de avond, en dat resulteerde bijna in een doelpunt. De puck viel echter net achter de stick van Matt Korthuis.

Eindhoven kreeg na een kwartier de voorsprong op een presenteerblaadje. Robin Sochan verspeelde de puck aan Paul Vincent voor het eigen doel. Zoals zo vaak, was het voor de ervaren Vincent een koud kunstje om de goalie daarna te kloppen. Na de treffer nam Eindhoven het initiatief over. De ploeg van Tommie Hartogs kreeg geen grote kansen maar had wel het meeste puckbezit in de laatste fase van de periode.

Na de hervatting bleef het spel van Den Haag tegenvallen. Eindhoven verdubbelde de voorsprong na drie minuten. Een schot van Niko Suoranimi verdween met het nodige geluk achter Imrich Petrik. Vlak daarvoor had Marcel Kars al een enorme kans gekregen nadat de Slowaakse goalie een dikke rebound weggaf.

Halverwege de periode viel de derde Eindhovense treffer na een knappe uitbraak. Drie Kemphanen namen het op tegen één Haagse verdediger. Mario Mjelleli vergat te passen en schoot zelf maar Kevin Bruijsten wist de rebound binnen te prikken. Dat betekende het einde voor goalie Imrich Petrik. Fabian Schotel nam het over van de Slowaak die veel te veel rebounds weggaf.

Aan het einde van de tweede periode deed Den Haag eindelijk iets terug. Alexander Selivanov behield keurig het overzicht tijdens een Haagse uitbrak en bediende de meegeschaatste Alan van Bentem: 3-1.

Na de treffer van Alan van Bentem leken alle ingrediënten aanwezig voor een Haags offensief aan het begin van de periode. Daar kwam echter helemaal niets van. Van Bentem was het dichtste bij de aansluitingstreffer na wederom een combinatie met Selivanov.

De wedstrijd leek uit te gaan als een nachtkars tot de laatste vijf tumultueuze minuten. Den Haag kwam onverwacht terug in de wedstrijd nadat de ploeg voor de derde keer tegen een too many men aanliep. Na het verstrijken van de straf, kwam Jurryt Smid plotseling vanuit de strafbank in scoringspositie. Smid werd keurig bediend door T.J. Caig: 3-2.

Zelfs deze toevalstreffer gaf Den Haag geen inspiratie. Van Bentem liep tegen een onnodige straf op en in de daaropvolgende powerplay besliste Nick de Jong de wedstrijd. De Jong scoorde na een combinatie met Paul Vincent.

Bij het juichen van de Jong werd het de jarige Brian Mullally allemaal teveel. De verdediger gaf Levi Houkes een linkse directe en de vlam sloeg in de pan. Tijdens de laatste minuten van de wedstrijd volgde de ene na de andere vechtpartij. Uiteindelijk belandden er acht Haagse spelers in de strafbank en vijf Kemphanen aan de andere kant. De opstootjes zorgden er in ieder geval voor dat er nog iets te beleven viel. Dat was ook te merken aan het publiek dat eindelijk tot leven kwam.

Eindhoven speelde de laatste minuut keurig uit en haalde de verdiende overwinning over de streep. Komende dinsdag volgt het derde en beslissende duel in de Haagse Uithof.

link women cheat because cheat on your wife
cheat on my wife why people cheat what makes people cheat
i cheated on my boyfriend now what i love my boyfriend but i cheat i had a dream my boyfriend cheated on me
dating a married woman prashanthiblog.com looking for affair
cheat on wife click dating a married man
I cheated on my boyfriend signs of a cheater My husband cheated on me
adult stories anal blow job joke classic adult jokes jokes stories humor funny marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny
deltasone 40mg read sildenafil citrate pill

Delen op social media: 


Geplaatst door Remco Bambacht op woensdag 7 december 2011.  

Laatst gewijzigd op vrijdag 9 december 2011 om 11:09

Reageer op dit artikel

Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

YouSkate.be

Winner Sport Equipment

Rono Sport