Klik hier voor de mobiele versie
Beneliga: Oberliga:

Jong Oranje verliest ook van Britten

Jong Oranje verliest ook van BrittenHet Nederlands team heeft ook de tweede wedstrijd van het U18 toernooi in Heerenveen niet om weten te zetten in een overwinning. De ploeg van coach Rob Serviss kwam drie keer op voorsprong, maar Groot Britannië trok in overtime aan het langste eind.

women and hiv symptoms for aids new hiv treatment
i almost cheated on my boyfriend blog.linglinzhu.com why did my boyfriend cheat
married men that cheat why do married men cheat married men affairs
i cheated on my boyfriend now what should i tell my boyfriend i cheated on him i had a dream my boyfriend cheated on me
wifes that cheat why women cheat in relationships why married men cheat on their wives
beautiful women cheat phuckedporn.com reasons why married men cheat
my wife cheated link i cheated on husband
walgreen pharmacy coupon open pharmacy coupons 2015
prednisolone rifaximin pill tretinoin tube

Daarmee beleeft Nederland niet de droomstart waar stiekem op werd gehoopt. Na het ongelukkige en grotendeels onnodige verlies van zaterdag tegen Korea, was zondag de volle winst nodig om op medaillekoers te komen.

Op de eerste powerplay die Nederland tegen de Britten kreeg was het raak. Sebastiaan Snijder schoot namens Oranje de puck binnen, op aangeven van Reno de Hondt en Jordy Knoren. Nog geen minuut later stonden de bezoekers echter alweer op gelijk hoogte na een treffer van Ross Venus.

Dankzij een goal van captain Tony Ras kon Nederland alsnog met een voorsprong de kleedkamer in. Na rust scoorden achtereenvolgens Jordan Cownie en Danny Stempher om de stand na twee periodes op 2-3 te zetten in het voordeel van het gastland. Voor Stempher was het zijn tweede doelpunt van het toernooi, waarmee hij de topscorer binnen de ploeg is.

Na 31 seconden in de derde periode kwamen de Britten echter voor de derde keer terug op gelijke hoogte. Het doelpunt van Bobby Chamberlain bleek de hele periode het enige wapenfeit, waardoor in overtime een winnaar moest worden bepaald.

Het was Ross Venus die Groot-Britannië in die fase voor het eerst, maar meteen ook definitief, op voorsprong zette. Voor Venus was het sowieso een prima avond; met twee doelpunten en twee assist was hij betrokken bij alle Britse goals.

Voor de Britten waren het de eerste punten van het toernooi, na een fors verlies van Litouwen op zaterdag. Diezelfde Litouwers gingen zondag met 3-1 onderuit tegen Roemenië, dat op dit moment verrassend aan kop gaat. De Roemenen hadden op zaterdag ook al van Kroatië gewonnen. Nederland staat dankzij het punt uit overtime nu voorlaatste. Hekkensluiter is Kroatië, dat het vanavond opneemt tegen Korea. Korea kan bij winst op gelijke hoogte komen met Roemenië.

Maandag is een rustdag, waarna het toernooi dinsdag verder gaat. De wedstrijden van het Nederlands team zijn via de website van Omroep Friesland live te volgen. Het Engelstalige commentaar wordt geleverd door Justin Bekkering en Michael Nason, afgelopen seizoen respectievelijk coach en speler bij Friesland Flyers. Toegangskaarten voor het toernooi zijn slechts vijf euro per dag en te koop via de officiële website.

dating a married woman site looking for affair
beautiful women cheat phuckedporn.com reasons why married men cheat
how many men have affairs reasons women cheat infidelity
rite aide coupons open pharmacy prescription discount card
deltasone 40mg read sildenafil citrate pill
coupons rx read rx drug coupon
drug discount coupons prescription savings cards prescription coupon

Delen op social media: 


Geplaatst door Fintan Planting op zondag 1 april 2012.  

Reageer op dit artikel

Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

YouSkate.be

Winner Sport Equipment

Rono Sport