Klik hier voor de mobiele versie
Beneliga: Oberliga:

Jaarlijks fantoernooi succesvol verlopen

Jaarlijks fantoernooi succesvol verlopenAfgelopen zaterdag vond in Eindhoven voor de zesde keer het Richard Gerritse/SCTT-toernooi plaats. De winst ging voor het eerst in de historie van het toernooi naar het Forumteam met leden van het IJshockeyforum.

link women cheat because cheat on your wife
married men that cheat justinbuchanan.com married men affairs
kaltens sex stories sex stories in hindi lesbian sex stories

Het Richard Gerritse/SCTT-toernooi wordt georganiseerd door de supportersclub van Tilburg Trappers en staat al jaren symbool voor de verbroedering tussen de supporters van de diverse clubs. Het toernooi is vernoemd naar Richard Gerritse, de ijshockeysupporter uit Den Bosch die in 2007 is overleden. Zoals gebruikelijk begon het toernooi met een minuut stilte ter nagedachtenis aan Richard Gerritse en alle andere dierbare ijshockeysupporters die ons de laatste jaren zijn ontvallen.

In de zesde editie ging de strijd tussen vijf ploegen. Naast teams van de supportersverenigingen van Tilburg, Den Haag en Heerenveen waren ook Tilburg Devils en het Forumteam van de partij. Het forumteam bestaat voor een groot gedeelte uit leden van het ijshockeyforum. Ook de referees Martin de Wilde en Pascal Keus maakten deel uit van het Forumteam.

Het Forumteam bleef deze editie ongeslagen en behaalde daarmee voor het eerst de wisselbeker. In de voorgaande edities bleef het Forumteam steeds op de tweede plaats steken. De Tilburgse ploegen maakten het podium compleet. Devils eindigde op de tweede stek en de ploeg van de supportersclub van Tilburg Trappers behaalde de derde plaats.

adult stories anal blow job joke classic adult jokes jokes stories humor funny marriage counselor joke classic adult jokes jokes stories humor funny
kerala sex stories prashanthiblog.com erotic stories images violent sex
prednisolone krishnan.co.in tretinoin tube

Delen op social media: 


Geplaatst door Remco Bambacht op woensdag 25 april 2012.  

Reageer op dit artikel

Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

YouSkate.be

Winner Sport Equipment

Rono Sport