Klik hier voor de mobiele versie
  • Teams:
  • Eindhoven
  • Geleen
  • Friesland
  • Herentals
  • Tilburg

Canadien Sport

Tickets voor het WK IJshockey 2014 in Eindhoven

IJshockey.com > Nieuwsoverzicht > Tilburg Trappers > Trappers verlengt met drie spelers

Trappers verlengt met drie spelers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Hyves Deel op NuJIJ E-mail een vriend

Trappers verlengt met drie spelersTilburg Trappers heeft de contracten van Diederick Hagemeijer, Ivy van den Heuvel en Robbert Maas verlengd. Het trio ondertekende deze week een verlenging met één seizoen.

Dat heeft Trappers bekendgemaakt. Van den Heuvel pakte in 46 wedstrijden vorig seizoen negentien goals en 39 assists mee. Zijn lijngenoot Hagemeijer was goed voor 29 goals en 28 assists. Laatstgenoemde liep tevens tegen 158 strafminuten aan. Maas was goed voor vijf goals en negentien assists bij Trappers.

Alledrie de spelers keerden de afgelopen jaren terug bij Tilburg na een uitstapje naar Eindhoven Kemphanen. Het zijn dit seizoen de eerste drie bekendmakingen bij Tilburg Trappers, dat afgelopen jaar de bekerfinale haalde en in de halve finales van de strijd om het landskampioenschap werd uitgeschakeld door de latere kampioen Geleen Eaters.

Hagemeijer en Van den Heuvel zijn al enkele jaren een vaste keuze in het Nederlands team. Hagemeijer werd afgelopen maand in het Poolse Krynica nog gekozen in het door de media samengestelde All Star Team.


Geplaatst door Joep Meijsen op donderdag 10 mei 2012. Facebook Google+

Reageer op dit artikel