Klik hier voor de mobiele versie
Beneliga: Oberliga:

Trappers verlengt met drie spelers

Trappers verlengt met drie spelersTilburg Trappers heeft de contracten van Diederick Hagemeijer, Ivy van den Heuvel en Robbert Maas verlengd. Het trio ondertekende deze week een verlenging met één seizoen.

Dat heeft Trappers bekendgemaakt. Van den Heuvel pakte in 46 wedstrijden vorig seizoen negentien goals en 39 assists mee. Zijn lijngenoot Hagemeijer was goed voor 29 goals en 28 assists. Laatstgenoemde liep tevens tegen 158 strafminuten aan. Maas was goed voor vijf goals en negentien assists bij Trappers.

Alledrie de spelers keerden de afgelopen jaren terug bij Tilburg na een uitstapje naar Eindhoven Kemphanen. Het zijn dit seizoen de eerste drie bekendmakingen bij Tilburg Trappers, dat afgelopen jaar de bekerfinale haalde en in de halve finales van de strijd om het landskampioenschap werd uitgeschakeld door de latere kampioen Geleen Eaters.

Hagemeijer en Van den Heuvel zijn al enkele jaren een vaste keuze in het Nederlands team. Hagemeijer werd afgelopen maand in het Poolse Krynica nog gekozen in het door de media samengestelde All Star Team.

Delen op social media: 


Geplaatst door Joep Meijsen op donderdag 10 mei 2012.  

Reageer op dit artikel

Sportimex

Maple Leaf Sports

Thillarts Hockey

YouSkate.be

Winner Sport Equipment

Rono Sport